Het Bedrijf

Kraanbedrijf JKV is in 1990 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een specialistisch kraanverhuurbedrijf. JKV opereert in heel Nederland, met name in Noord-Holland.  


JKV heeft een uitgebreid machinepark met telescoopkranen vanaf 40 ton, mobiele torenkranen, roterende verreikers en alle benodigde hulpmiddelen.
JKV is VCA* gecertificeerd en is een VVT erkend kraanbedrijf, dat betekent dat het bedrijf volgens de hoge kwaliteits- en veiligheidseisen te werk gaat.


Om de veiligheid en de hogere productiviteit extra te waarborgen zijn alle kranen van JKV uitgerust met een camera in de top van de giek. Deze geeft informatie door op een monitor in de cabine van de machinist. Op deze manier heeft de machinist zeer goed zicht op de werkzaamheden en de eventuele gevaren in de nabije omgeving. De machinist heeft optimaal contact met zijn machine.


Vragen en/of opmerkingen kunt u via onze contactpagina mailen. Uiteraard kun u ons ook mailen voor een vrijblijvende offerte. Wilt u liever direct persoonlijk contact, dan kunt u ons bereiken via onderstaande gegevens.

 

Wij zijn ook te volgen via Facebook, Twitter en LinkedIn.

Contact

Kraanbedrijf J.K.V.
gevestigd te Den Helder
Kantooradres: Burg. Lovinkstraat 49

1764 GB Breezand
T: 0223-523265
F: 0223-521956

Via ons reactieformulier kunt u natuurlijk ook reageren.

Facebook Twitter linkedin
Powered by:WebBuro